21 Ekim 2010 Perşembe

ayvalık










yukarda yayınladığım fotoğraflar ayvalıktan..
Tarihi eser olarak tescillenmiş yalı pansiyon ve diğer tarihi yapılar..
Fotoğrafları yine kızım çekti


BİLGE

18 Ekim 2010 Pazartesi

süpriz

Sevgili arkadaşım dalgaları aşmak ı ziyarete gidince bir süprizi ile karşılaştım..Sevgili arkadaşım eski porselen merakımı bildiğinden bana bir süpriz yaptı.Sümerbank tarafından üretilen porselen bir mumluk almış nasıl mutlu oldum anlatamam ..çok duygulandım burdan tekrar teşekkür ediyorum..
Eski porselenlere merakım daha doğrusu eski eşyalara merakım çocuk yaşlarımda başladı..Rahmetlik annem  de hatıralara önem verir  değerli ve anıları olan eşyaları saklardı..
İlk eski porselenim Babamın askerde kahve içtiği fincandır..Dostlarımın hediyeleri ve süprizleri ile biriktirmeye başladım..
Ben eski eşalardaki yaşanmışlıkları çok merak ederim kendimce onlara hikayeler uydururum..

Rahmetlik Annemin bir sözünü anmadan geçemiyeceğim eskisi olmayanın yenisi olmaz derdi ..onu bir kez daha rahmetle anıyorum iyiki bana değer verme duygusunu aşılamış..

BİLGE

13 Ekim 2010 Çarşamba

ayvalık

Ayvalık-Cunda
Ayvalıkta - eski tartı malzemeleri
Ölmüş caretta ve yavrusu
Ayvalıkta eski bir ev
Ayvalıkta camii
Ayvalıkta camii
Ayvalıkta saatli camii

Sevgili arkadaşım Dalgaları Aşmak Ayvalığa davet ediyordu nihayet kızımla birlikte Eylül ayı başlarında ziyaretine gidebildik..çok eğlendik..güzel günler geçirdik..kızım bol bol fotoğraf çekti..Kendisine tekrar teşekkür ediyorum..Bana öyle bir süpriz yaptıki onu daha sonra sizlerle paylaşacağım..

BİLGE

5 Ekim 2010 Salı

DOĞUM GÜNÜ

21 Ağustos 2010 da yazdığım bu yazıyı gecikmeli olsada yayınlıyorum..

Bu gün ilk göz ağrım kızımın doğum günü. Can yoldaşım,sırdaşım, büyütürken onunla birlikte büyüdüğüm can parçam biricik kızım..Beni hiç bir zaman üzmedin aslında hiç kimseyi üzemezsin huyun bu senin, öyle anlar olduki yaşından beklenmeyen bir olgunlukla olaylara baktın..Sevgi ile büyütüldün..6 aylıktın ilk ayrılığımızda bakıcı sorunu nedeniyle 2 yaşına kadar  Anneannen de kalman gerekti. Uzun süre beni sorguladın neden gönderdin diye ,zaten hayatta her şeyi sorgularsın mantığının almadığı hiç bir şeyi kabul etmez ve onaylamazsın.
İlkin'im ilk göz ağrım güzel huylu kızım,dilerim huyun gibi güzel bir hayat sürersin,yolun açık ,şansın bol olsun..Sağlıkla barış dolu bir dünyada yaşa diyor ve seni çok seviyorum...


not:yayınladığım fotoğrafı kızım çekti..

BİLGE